Fotografie

Esther Geuns


Mijn naam is Esther Geuns, plusmama van Elien (1993), mama van Yennis (2008) en Yarne (2015), plusoma van Lio (2018) en getrouwd met Bart.

Mijn passie voor fotografie is altijd wel aanwezig geweest, overal waar ik kwam was ik steeds foto’s aan het maken. Na de geboorte van mijn jongste zoontje heb ik dan beslist om er meer dan een passie van te maken en ben ik ook effectief avondschool gaan volgen. Hier heb ik verschillende nieuwe technieken geleerd, maar bleef ik toch op mijn honger zitten, want ik wist heel goed wat ik in de fotografiewereld wilde doen. Namelijk zwangerschappen, newborns en kids. Om dit verder te realiseren heb ik veel geoefend met mijn eigen kindjes, neefjes, nichtjes, … en ben ik dan ook specifiek gerichte workshops in het buitenland gaan volgen.

Sinds 1 september 2017 heb ik dan effectief de deuren van mijn fotostudio geopend waar ik deeltijds aan het werk ben.

Aangezien ik het heel belangrijk vind om steeds mee te zijn met de laatste nieuwe technieken en trends, volg ik verschillende workshops en masterclasses per jaar. Uiteraard staat veiligheid hier steeds op de eerste plaats.

Elke fotosessie gebeurt met de nodige professionaliteit, passie, geduld, creativiteit en heel veel liefde om zo tot de mooiste beelden te komen.

Wil je graag een fotosessie vastleggen?

Heb je mijn portfolio gezien en vind je de stijl die ik hanteer leuk? Vul dan even het contactformulier in om een afspraak vast te leggen. Fotosessies kunnen in overleg door de week of op zaterdag doorgaan. De zondag spendeer ik graag aan mijn eigen gezin.