Families


Grootouders pronken graag met foto’s van hun familie, maar helaas vergeten we tijdens een familiefeest vaak om een mooie foto van de volledige familie te maken. Juist om deze reden is het leuk om een familieshoot te laten doen van de grootouders met hun kinderen en kleinkinderen.

Tijdens een familieshoot worden er foto’s genomen van jullie allemaal te samen, maar ook van elk gezin apart, van de kleinkinderen samen, van de grootouders met de kleinkinderen, … alle gewenste opstellingen zijn mogelijk. Op deze manier bekom je naderhand een mooie serie van bij elkaar passende foto’s.

Aangezien we met een groter aantal personen zijn op de familieshoot is de studio al vlug te klein en verhuizen we beter naar een mooie locatie. Deze kan uiteraard in gezamenlijk overleg gekozen worden. Eveneens wordt er voor een familieshoot meer tijd voorzien zodat we voldoende ruimte hebben om al de verschillende opstellingen te fotograferen.

Een tip bij familiefotografie is dat je de kleding qua kleuren op elkaar afstemt en geen te drukke prints gebruikt.Recent Portfolios