Newborn


Wil je graag mooie en originele foto’s van je padgeboren baby? Het beste moment hiervoor is tussen de 6 en 15 dagen na de geboorte. Dan slaapt je baby nog veel en diep waardoor we ze in verschillende mooie poses kunnen leggen om te fotograferen.

Voor een newbornfotoshoot voorzien we ongeveer 2 à 3u tijd zodat er voldoende tijd is om je baby te voeden, te knuffelen en in slaap te wiegen. Alles gebeurt volledig op het ritme van je babietje. En uiteraard worden er enkel poses gedaan die 100% veilig zijn voor je baby.

Een newbornshoot zal steeds plaatsvinden in mijn studio te stokrooie. Hier heb ik een aparte newbornstudio die lekker warm is en waar al het nodige materiaal voorhanden is. Denk maar aan verschillende mandjes, dekentjes, kleding, haarbandjes, mutsjes, … er is enorm veel keuze in modelletjes en kleuren zodat je zeker je goesting vindt.

Je kan je sessie best reeds boeken halverwege je zwangerschap als je zeker wil zijn van een plaatsje in de agenda! We leggen dan een voorlopige afspraak vast een weekje na de uitgerekende datum. Komt je kleintje een beetje eerder of net iets later, dan verplaatsen we de afspraak zodat je babietje de ideale leeftijd heeft voor zijn/haar eerste fotoshoot.Recent Portfolios